AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun almak

Kahve falında maymun almak

Kahve falında maymun almak çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymun almak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında yeni doğmuş maymun görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine alamet eder.

Kahve falında maymun dövmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında maymunun ısırdığını görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymunla sarılmak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına rivayet eder.

Kahve falında oyuncak maymun görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymunlar görmek emeğinden hayır göreceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymunu dövmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymun doğurmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir