AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş maymun görmek

Kahve falında yeni doğmuş maymun görmek

Kahve falında yeni doğmuş maymun görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, kurtuluşu yakalayacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş maymun gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yeni doğmuş maymun görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş ikiz bebek görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebek yıkamak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş kedi görmek sıkıntılı günler geçireceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş konuşan bebek görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, üzüntülü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş bebek bulmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş çocuğun yürüdüğünü görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kaybetmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir