AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunun ısırdığını görmek

Kahve falında maymunun ısırdığını görmek

Kahve falında maymunun ısırdığını görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok yorulacağına, başarılarının devam edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymunun ısırdığını gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkıyorsunuz.

Kahve falında maymunun ısırdığını görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına delalettir.

Kahve falında büyük maymun görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymuna benzemek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında fare ve maymun görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulur.

Kahve falında maymunun saldırdığını görmek paslı bir çiviye basabileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında maymunun konuştuğunu görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı maymun görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minik maymun görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir