AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak maymun görmek

Kahve falında oyuncak maymun görmek

Kahve falında oyuncak maymun görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, iyiliğe ve güzelliğe, gülen yüzünün solacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında oyuncak maymun gördüyseniz:

  • Size telkin edilmek istenilen fikirleri iyice süzgeçten geçirmelisiniz.

Kahve falında oyuncak maymun görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun eti yemek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dev maymun görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, zorluklarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında insanı maymun görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymunla boğuşmak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta maymun görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında maymuna yemek yedirmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla maymun görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir