AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunu dövmek

Kahve falında maymunu dövmek

Kahve falında maymunu dövmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymunu dövmek gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan ya da hasta kişilere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında maymunu dövmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, her geçen gün başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun dövmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında küçük maymunlar görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yılan ve maymun görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına alamet eder.

Kahve falında maymun ısırması görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymun emzirmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, hayallerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insana benzeyen maymun görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işarettir.

Kahve falında erkek maymun görmek kazancını katbekat arttıracağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir