AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun dövmek

Kahve falında maymun dövmek

Kahve falında maymun dövmek maddi anlamda feraha ermeye, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maymun dövmek gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Kahve falında maymun dövmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında maymunu dövmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında maymun adam görmek umutsuzluk yaşanacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymun beslemek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine yorulur.

Kahve falında köpek ve maymun görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında maymun kovaladığını görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde maymun beslemek elinin darlaşacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında vahşi maymun görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir