Kahve falında maydanoz yerken görmek

Kahve falında maydanoz yerken görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, kendi patronu olacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, kişinin şifaya kavuşacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına delalettir.

Kahve falında maydanoz yerken gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya veya keyfinizi kaçırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında maydanoz yerken görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında maydanoz aldığını görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maydanoz yetiştirmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil soğan ve maydanoz görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında maydanoz tohumu görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında maydanoz tere görmek sorunlarını teker teker aşacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil maydanoz görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir demet maydanoz görmek yeni bir haneye sahip olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir