AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz yetiştirmek

Kahve falında maydanoz yetiştirmek

Kahve falında maydanoz yetiştirmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, büyük problemler yaşanacağına, stresli bir ortama gireceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında maydanoz yetiştirmek gördüyseniz:

  • Kafanızı iyi çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında maydanoz yetiştirmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demet maydanoz görmek kişinin şifa bulacağına, kazançların artacağına yorulur.

Kahve falında saksıda maydanoz görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan ve maydanoz görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulur.

Kahve falında maydanoz pişirmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maydanoz ektiğini görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında maydanoz ve dereotu görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa maydanoz ekmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir