AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir demet maydanoz görmek

Kahve falında bir demet maydanoz görmek

Kahve falında bir demet maydanoz görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir demet maydanoz gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar ya da rekabet pişmanlık duyabileceğiniz ani tepkilere yol açabilir.

Kahve falında maydanoz demeti görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Kahve falında bir demet maydanoz görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında demet maydanoz görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına alamet etmektedir.

Kahve falında bir demet beyaz çiçek görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çiçek demeti görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına inanılır.

Kahve falında bir demet gül görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına işarettir.

Kahve falında ışık demeti görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, durgunlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında demet demet çiçek görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir