AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz tere görmek

Kahve falında maydanoz tere görmek

Kahve falında maydanoz tere görmek fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz tere gördüyseniz:

  • Randevularınıza daha sadık olmanız gerekiyor.

Kahve falında maydanoz tere görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında tereyağ görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tereyağlı bal yemek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında tereyağ ekmek yemek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına yorulur.

Kahve falında bozuk tereyağ görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ballı tereyağlı ekmek yemek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tereyağ satın almak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, çok büyük özgüven kazanacağına yorulur.

Kahve falında ballı tereyağ yemek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir