AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil maydanoz görmek

Kahve falında yeşil maydanoz görmek

Kahve falında yeşil maydanoz görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya inanılır.

Kahve falında yeşil maydanoz gördüyseniz:

  • Nazik dokunuşlar herkes için en iyisini ortaya koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında yeşillik maydanoz görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil soğan ve maydanoz görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, sermayenin harcandığına değeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil soğan maydanoz görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında maydanoz yeşil soğan görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil maydanoz görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil maydanoz yemek bol rızık sahibi olunacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maydanoz yetiştirmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kısmetlerin azalacağına işaret eder.

Kahve falında elinde maydanoz görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, şartlarının da zenginleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir