AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan ve maydanoz görmek

Kahve falında yeşil soğan ve maydanoz görmek

Kahve falında yeşil soğan ve maydanoz görmek borçların biteceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, sevgi göreceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil soğan ve maydanoz gördüyseniz:

  • Karşı taraftaki kişiler belli durumların inceliklerini kavramış olmasalar bile, olaylar veya konular hakkındaki yorumlarını dinlemekte fayda var.

Kahve falında yeşil soğan ve maydanoz görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında maydanoz yeşil soğan görmek sağlık problemleri içinde olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil soğan maydanoz görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil maydanoz yemek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik maydanoz görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, ortalığın karışacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil maydanoz görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan sökmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir