AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz aldığını görmek

Kahve falında maydanoz aldığını görmek

Kahve falında maydanoz aldığını görmek toplum içindeki değerinin artacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında maydanoz aldığını gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler sizi olağanüstü bir çaba göstermenize neden olabilir.

Kahve falında maydanoz aldığını görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret eder.

Kahve falında maydanoz yemek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında marul maydanoz görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında maydanoz dere otu görmek ekmeğinin de artacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında maydanoz tere görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında nane maydanoz görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında solmuş maydanoz görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sararmış maydanoz görmek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir