AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan kesmek

Kahve falında aslan kesmek

Kahve falında aslan kesmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında aslan kesmek gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlardan veya kelimelerden uzak durmanızda, belli durumları dozunda dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında aslan başı kesmek dünya malı elde edeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında aslan kesmek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil aslan görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslana dönüştüğünü görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına inanılır.

Kahve falında aslan topluluğu görmek ölümcül hastalıklara işaret, ailesini de mutlu edeceğine yorulur.

Kahve falında konuşan aslan görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına işaret eder.

Kahve falında aslan terbiye etmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında aslana ekmek atmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir