AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan başı görmek

Kahve falında aslan başı görmek

Kahve falında aslan başı görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, itibarın sarsılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, tecrübe kazandıracağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına inanılır.

Kahve falında aslan başı gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında aslanın başını okşamak işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında aslan başı görmek evliliğinde mutlu olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan başı kesmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında aslana süt vermek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir çift aslan görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine yorulur.

Kahve falında evde aslan beslediğini görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı aslan görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan figürü görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir