AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz biçmek

Kahve falında maydanoz biçmek

Kahve falında maydanoz biçmek faturaların biriktikçe birikeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kazancından başkalarına da vereceğine delalet eder.

Kahve falında maydanoz biçmek gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklığınız yüzünden bazı önemli hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında maydanoz biçmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mercimek biçmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına yorulur.

Kahve falında yeşil arpa biçmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında orak biçmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil otları biçmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç biçmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında mercimek biçmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, can sıkıntısının geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekin biçmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir