AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç biçmek

Kahve falında ağaç biçmek

Kahve falında ağaç biçmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç biçmek gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız sizin için bazı konuları halletmeye gönüllü olabilirler veya sizin yerinize bazı işleri yapabilirler.

Kahve falında ağaç biçmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında orakla ot biçmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yonca biçmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına işaret eder.

Kahve falında nohut biçmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ot biçmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek biçmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendine kefen biçmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tarla biçmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir