AnaSayfa / Genel / Kahve falında orak biçmek

Kahve falında orak biçmek

Kahve falında orak biçmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında orak biçmek gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Kahve falında orakla buğday biçmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında orak biçmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında orakla ot biçmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine alamet eder.

Kahve falında orak görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında demir orak görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında elinde orak görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırpanla çayır biçmek bilgi ile donanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tırpan biçmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir