AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli yorgan görmek

Kahve falında mavi renkli yorgan görmek

Kahve falında mavi renkli yorgan görmek rahata kavuşmaya, hayatından çıkaracağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkli yorgan gördüyseniz:

  • Aynı şeyler ilişkiler anlamında da geçerli olabilir.

Kahve falında mavi renkli yorgan görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk yorgan görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına işarettir.

Kahve falında mavi yüzlü yorgan görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi saten yorgan görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi yorgan dikmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mavi yorgan görmek aydınlığa çıkılacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi bebek yorganı görmek işlerinde başarı elde edeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bordo renk yorgan görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir