AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk yorgan görmek

Kahve falında mavi renk yorgan görmek

Kahve falında mavi renk yorgan görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, inancını bir kenara atacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk yorgan gördüyseniz:

  • Hangi bağlantılarınızın daha yararlı olabileceğini hesaplayıp ona göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında mavi renk yorgan görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkli yorgan görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında mavi yorgan dikmek fal sahibinin kazancının artacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi bebek yorganı görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma delalet etmektedir.

Kahve falında mavi saten yorgan görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mavi yüzlü yorgan görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi yorgan görmek masabaşı bir işe girileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mor renk yorgan görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir