AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bebek yorganı görmek

Kahve falında mavi bebek yorganı görmek

Kahve falında mavi bebek yorganı görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında mavi bebek yorganı gördüyseniz:

  • En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek seyirci kalmanızdır.

Kahve falında mavi bebek yorganı görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renk yorgan görmek hainlik yapacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işaret eder.

Kahve falında mavi yorgan görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi yorgan dikmek zahmet veren işlerin artacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi yüzlü yorgan görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi saten yorgan görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli yorgan görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek yorganı görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir