AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yorgan görmek

Kahve falında mavi yorgan görmek

Kahve falında mavi yorgan görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi yorgan gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli plan bazı kimseler sizden önce harekete geçmiş olabilirler.

Kahve falında mavi renk yorgan görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi saten yorgan görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkli yorgan görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında mavi yüzlü yorgan görmek istihdam edeceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında mavi yorgan görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına yorulur.

Kahve falında mavi yorgan dikmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, hayırlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi bebek yorganı görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında yastık ve yorgan görmek sorunların yakında son bulacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir