AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi saten yorgan görmek

Kahve falında mavi saten yorgan görmek

Kahve falında mavi saten yorgan görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sorumlulukların azalacağına, istediği arabaya bineceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında mavi saten yorgan gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıklarıyla ilgilenmeyi veya diğerlerinin hayatlarını kendinizle kıyaslamayı bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında mavi saten yorgan görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı saten yorgan görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında saten yorgan görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalettir.

Kahve falında pembe saten yorgan görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi saten elbise giymek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi saten elbise görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Kahve falında saten yatak örtüsü görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, huzur ve mutluluk bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saten kırmızı elbise görmek konfor içinde olacağına, hayır ve bereketin artmasına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir