AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık ve yorgan görmek

Kahve falında yastık ve yorgan görmek

Kahve falında yastık ve yorgan görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, iş hayatında zarar edileceğine, bir süre zorluk çekeceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yastık ve yorgan gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınıza iyi gelebilir.

Kahve falında yastık ve yorgan görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan yastık vermek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet eder.

Kahve falında yatak yorgan yastık görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına inanılır.

Kahve falında yorgan yastık görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yorgan yastık yatak görmek manevi mutluluğu tadacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yastık yorgan taşımak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastık yorgan görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan ve yastık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir