AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ve yeşil elbise giymek

Kahve falında mavi ve yeşil elbise giymek

Kahve falında mavi ve yeşil elbise giymek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, üzgün ve hasta olacağına, kısmetinin de açılacağına inanılır.

Kahve falında mavi ve yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı durum veya olayları ihtiyaçlarınıza göre yönlendirmeniz durumunda istediğiniz şeyleri yapmanız veya elde etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında mavi ve yeşil elbise giymek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil mavi elbise giymek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, anlaşmazlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının mavi elbise giymek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında parlak mavi elbise giymek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık mavi elbise giymek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz mavi elbise giymek zor durumların el birliği ile aşılacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin mavi elbise giydiğini görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz elbise giymek bol kazanç elde edileceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir