AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak mavi elbise giymek

Kahve falında parlak mavi elbise giymek

Kahve falında parlak mavi elbise giymek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak mavi elbise giymek gördüyseniz:

  • Özgür ruhunuz dikkat çekmenize neden oluyor.

Kahve falında parlak mavi elbise giymek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak elbise giymek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlak renkli elbise giymek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah parlak elbise giymek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak kırmızı elbise giymek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında parlak siyah elbise giymek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine inanılır.

Kahve falında yeni mavi elbise giymek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir