AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık mavi elbise giymek

Kahve falında açık mavi elbise giymek

Kahve falında açık mavi elbise giymek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık mavi elbise giymek gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalarada neden olabilir.

Kahve falında açık mavi elbise giymek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında açık mavi elbise görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah açık elbise giymek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına işarettir.

Kahve falında açık pembe elbise giymek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık renk elbise giymek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtı açık elbise giymek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine tabir olunur.

Kahve falında açık yeşil elbise giymek uzun bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz açık elbise giymek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir