AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mavi elbise giymek

Kahve falında yeşil mavi elbise giymek

Kahve falında yeşil mavi elbise giymek onun yolundan ayrılmayacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil mavi elbise giymek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun iş alanındaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında yeşil mavi elbise giymek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi ve yeşil elbise giymek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ve mavi elbise giymek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz mavisi elbise giymek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında mavi elbise giymek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz elbise giymek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama delalet eder.

Kahve falında arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek yardımının olacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir