AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının mavi elbise giymek

Kahve falında başkasının mavi elbise giymek

Kahve falında başkasının mavi elbise giymek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının mavi elbise giymek gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak, yeni şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek istiyorsunuz.

Kahve falında mavi ve yeşil elbise giymek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz elbise giymek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte elbise giymek zenginleşeceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi mini elbise giymek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin mavi elbise giydiğini görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, büyük çaba sarfedeceğine işarettir.

Kahve falında buz mavisi elbise giymek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz mavi elbise giymek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir