AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ve beyaz gül görmek

Kahve falında mavi ve beyaz gül görmek

Kahve falında mavi ve beyaz gül görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi ve beyaz gül gördüyseniz:

  • Fiziksel, finansal veya duygusal açıdan kaldırılabileceğinden fazla yük yüklenmeniz veya üzerine gidilen konular önemli sorunlar yaratabilir.

Kahve falında mavi ve beyaz gül görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gül görmek kırgınlıkların sona ereceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renk gül görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında mavi gül yaprağı görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi gül ağacı görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gül koparmak başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yerinde saymayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gül toplamak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi gül almak yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir