AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gül yaprağı görmek

Kahve falında mavi gül yaprağı görmek

Kahve falında mavi gül yaprağı görmek zor durumda kalınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gül yaprağı gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelebilir.

Kahve falında mavi gül yaprağı görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül yaprağı görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe gül yaprakları görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, işini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gül yaprakları görmek para yatıracağına, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı gül yaprakları görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yapraklı gül görmek borçlarının azalacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kuru gül yaprağı görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında gül yaprağı dökmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir