AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gül görmek

Kahve falında mavi gül görmek

Kahve falında mavi gül görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, dayanışma içinde kalacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında mavi gül gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Kahve falında mavi gül koklamak halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sorunlarını bitireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi ve beyaz gül görmek çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına işarettir.

Kahve falında mavi gül görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gül toplamak toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gül koparmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gül almak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gül ağacı görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gül yaprağı görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir