AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gül koparmak

Kahve falında mavi gül koparmak

Kahve falında mavi gül koparmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, elde bulunan imkânların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gül koparmak gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsenmemesi gereken şeyleri daha dikkatli ele almak gerekiyor olabilir.

Kahve falında mavi gül ağacı görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalettir.

Kahve falında mavi ve beyaz gül görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gül yaprağı görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi gül almak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sıkıntı yükleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gül toplamak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gül görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret eder.

Kahve falında mavi gül koklamak hayalkırıklıklarının giderileceğine, gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gül koparmak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir