AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gül toplamak

Kahve falında mavi gül toplamak

Kahve falında mavi gül toplamak duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, devlete hizmet etmeye, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi gül toplamak gördüyseniz:

  • Sizi mücadele, tartışma veya rekabet ortamına çekmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında mavi gül toplamak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında mavi gül görmek büyük miktarda para kazanacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında mavi gül koklamak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gül ağacı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mavi ve beyaz gül görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk gül görmek fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gül koparmak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi gül almak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir