AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk gül görmek

Kahve falında mavi renk gül görmek

Kahve falında mavi renk gül görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk gül gördüyseniz:

  • Yaratıcı planlar yapabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz veya çok mutlu olmanıza yardım edebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mavi renk gül görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gül koparmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi ve beyaz gül görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mavi gül yaprağı görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gül toplamak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, güzel günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi gül almak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gül ağacı görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gül koklamak ticaretinin hızlanacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir