AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gül almak

Kahve falında mavi gül almak

Kahve falında mavi gül almak geleceğinin de umut vadedeceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gül almak gördüyseniz:

  • Özgür alan yaratmak için değişikliklere ihtiyacınız var.

Kahve falında mavi gül görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi gül koklamak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine inanılır.

Kahve falında mavi gül ağacı görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında mavi gül yaprağı görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında mavi gül toplamak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk gül görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gül koparmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında mavi gül almak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir