AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gül ağacı görmek

Kahve falında mavi gül ağacı görmek

Kahve falında mavi gül ağacı görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gül ağacı gördüyseniz:

  • Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın zararlarını görebilirsiniz.

Kahve falında mavi gül ağacı görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, rahatsızlık vereceğine işaret eder.

Kahve falında mavi gül yaprağı görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gül toplamak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk gül görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gül almak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında mavi gül koparmak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında mavi ve beyaz gül görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gül görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir