AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tül görmek

Kahve falında mavi tül görmek

Kahve falında mavi tül görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi tül gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabilmek için bir bilene danışabilirsiniz.

Kahve falında mavi tül görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mavi tül perde görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işarettir.

Kahve falında mavi tül elbise görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tül görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tül perde dikmek duygularının karşılık göreceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında tül eldiven görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına işarettir.

Kahve falında pembe tül perde görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tül çorap giymek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir