AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tül perde görmek

Kahve falında mavi tül perde görmek

Kahve falında mavi tül perde görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında mavi tül perde gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, arzuları altında kalabilirsiniz.

Kahve falında mavi tül perde görmek biraz olsun hafifleyeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında renkli tül perde görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yönetici makamına oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında perde tül görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perde ve tül görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama işarettir.

Kahve falında tül perde kesmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulur.

Kahve falında tül ve perde görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında kirli tül perde görmek hayatınızın neşe dolacağına, tövbelerin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında tül perde çekmek hayata küseceğine, huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir