AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tül elbise görmek

Kahve falında mavi tül elbise görmek

Kahve falında mavi tül elbise görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına işarettir.

Kahve falında mavi tül elbise gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya sanatsal konularda mükemmel bakış açınız var.

Kahve falında mavi tül elbise görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mavi tül perde görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi tül görmek konforunun artacağına, rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tül elbise görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz tüllü elbise görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah tül elbise giymek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül elbise giymek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında tüllü elbise görmek iç sıkıntınızın azalacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir