AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül perde dikmek

Kahve falında tül perde dikmek

Kahve falında tül perde dikmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tül perde dikmek gördüyseniz:

  • Finansal veya özel hayatınızla ilgili bir durum hala dikkat gerektiriyor.

Kahve falında tül perde dikmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı tül perde görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında siyah tül perde görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine alamet eder.

Kahve falında cama tül perde takmak artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perdeler görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında mavi tül perde görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet eder.

Kahve falında renkli tül perde görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir