AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tül görmek

Kahve falında beyaz tül görmek

Kahve falında beyaz tül görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, ona kol kanat gereceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tül gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Kahve falında beyaz tüllü elbise görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camda beyaz tül görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tül perde asmak stres ve sinirden uzak durulacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tül etek giymek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tüllü elbise giymek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tül yıkamak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tül dikmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, hanenizde bolluk olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir