AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu mavi ayakkabı görmek

Kahve falında topuklu mavi ayakkabı görmek

Kahve falında topuklu mavi ayakkabı görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yeni işler yapılacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında topuklu mavi ayakkabı gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı almak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, el açmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topuklu mavi ayakkabı görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya delalettir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, beğenilen işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı aramak zorlukların bir anda biteceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı topuğu yaptırmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında topuklu ayakkabı sesi duymak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir