AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen ya da bazı tutumlarınızı yanlış anlayarak size kızan birisi ortalığı karıştırabilir.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, parasının ve canın güvende olacağına işaret eder.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek çok büyük kazanç elde edeceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı topuklu ayakkabı almak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı topuklu giymek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı giymek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir