AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi topuklu ayakkabı almak

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı almak

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı almak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına delalettir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza olanak sağlayabilecek gruplara dahil olabilir, ev ahalisiyle veya iki kişilik romantik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında topuklu mavi ayakkabı görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek aynı karşılığı alamayacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına delalettir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı almak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, işinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı almak sarsılacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir