AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden bir haber alabilirsiniz.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı almak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek güzel haberler alınacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına delalet eder.

Kahve falında topuklu mavi ayakkabı görmek borcunun çok olacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı görmek umduğunu bulamayacağına, işlerinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı giymek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir