AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi taş toplamak

Kahve falında mavi taş toplamak

Kahve falında mavi taş toplamak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi taş toplamak gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında mavi taş toplamak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi taşlı gümüş küpe görmek dinini yaşayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi taşı görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında mavi çakıl taşı görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi taş bulmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı bilezik takmak güzel günlerin geleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi yüzük taşı görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mavi taşlı altın görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir