AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi taş bulmak

Kahve falında mavi taş bulmak

Kahve falında mavi taş bulmak çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, kazancını katbekat arttıracağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine delalet eder.

Kahve falında mavi taş bulmak gördüyseniz:

  • Etkili pozisyondaki kişilerle iletişim kurmanız uzun süreli etkiler bırakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında mavi taş bulmak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında değerli taşlar bulmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında zümrüt taşı bulmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı yüzük bulmak keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işarettir.

Kahve falında taşın altında para bulmak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, sohbetinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında tek taş bulmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta taş bulmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına tabir olunur.

Kahve falında taş bulmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir