AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi taşlı altın görmek

Kahve falında mavi taşlı altın görmek

Kahve falında mavi taşlı altın görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi taşlı altın gördüyseniz:

  • Nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında altın mavi taşlı yüzük görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında mavi taşlı altın görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine inanılır.

Kahve falında mavi taşlı altın yüzük görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, geçim derdinin olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlar görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk taş görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında mavi taşlı bileklik görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı elbise giymek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, gururlandıracak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı yüzük görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, daha iyi anlaşır olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir