AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi taşı görmek

Kahve falında mavi taşı görmek

Kahve falında mavi taşı görmek önünün açılacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına inanılır.

Kahve falında mavi taşı gördüyseniz:

  • Herkes sizinle birlikte olmak, zaman geçirmek istiyor.

Kahve falında mavi taşlı yüzük görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı takı görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk taş görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında mavi taşı görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına inanılır.

Kahve falında parlak mavi taş görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı kolye görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi taş toplamak maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı bileklik görmek takdir toplayacak işler yapacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir